Annonsera

Genom annonsering på Livsmedelsjobb.se når ni på ett snabbt och enkelt sätt ut till den målgrupp ni söker.

Annons och mailutskick
Er annons visas under hela ansökningstiden på vår sida. Vi gör också ett mailutskick till personer verksamma inom livsmedel. Totalt når vi ca 6000 personer genom detta.

Sociala medier och lokal annonsering
Vi publicerar även er annons på vår Facebook och LinkedIn-sida. Det gör att er annons sprids och når fram till relevanta personer. Vi riktar också er annons i lokalområdet där tjänsten är placerad.

Pris
En annons inklusive mailutskick och sociala medier: 8900 kronor

Vill ni att er annons ska synas överst på vår sida under hela ansökningsperioden så kan ni lägga till Utvalt jobb, pris 1000 kronor.

Bokning
Skicka ett mail med annonstext samt er logotype och faktureringsuppgifter till bokning@livsmedelsjobb.se

Från att vi fått materialet ligger annonsen uppe hos oss inom 30 minuter. Om ni vill att annonsen ska publiceras vid ett senare tillfälle, meddela detta i er bokning.

Frågor?
Ring oss gärna på 08-684 099 50 eller skicka ett mail till kontakt@livsmedelsjobb.se

Några av våra referenser
”Vi har använt oss av Livsmedelsjobb vid vår senaste rekrytering och är mycket nöjda. De ger snabb service, har konkurrenskraftigt pris och vi har fått in många ansökningar av bra kvalitet.”

 

”Vi har fått många sökanden och kallat 5 personer på intervju. Vi är väldigt nöjda med er som rekryteringskanal.”

 

”När SMAK Certifiering AB söker ny personal vill vi att det ska gå smidigt och fort. Livsmedelsjobb erbjuder en smärtfri service som vi anser att vi har haft nytta av vid vår senaste rekrytering.”