null-hero-background

Expert inom kött & chark


Ansökningstiden har passerat
Se alla av våra nuvarande jobbannonser.
Ansökningstiden har passerat
Enheten för Process och Teknologiutveckling arbetar med frågeställningar som rör tillverkningstekniker för livsmedel och utveckling av teknologier som kan vara alternativ till dagens traditionella metoder. Verksamheten omfattar både teoretisk och praktisk utveckling av tekniker och metoder och anpassning av dessa till industriella livsmedelsprocesser.   Vi söker en kött- och charkspecialist med intresse för process- och produktutveckling, problemlösning och utbildning. Vi ser gärna att du är högskole- eller civilingenjör och har praktisk erfarenhet från livsmedelsindustrin och då i första hand från kött- och charkindustrin. Goda kontakter med branschen och leverantörer är en stor merit.   Vi söker en glad, positiv och flexibel person som är nyfiken och har lätt att bygga relationer. Vi arbetar nästan uteslutande i projektform, där flera projekt löper parallellt, vilket förutsätter att du har lätt för att kommunicera med andra, är strukturerad och kan administrera och rapportera de projekt du genomför. Du ska kunna ha egna idéer och förslag på lösningar och tycka att det är roligt att omsätta dem i praktiken.   Arbetet innebär att: - Utveckla, driva och hålla ihop kompetensen inom kött- och charkområdet på SIK - Sälja och leda industriuppdrag inom kött- och charkområdet - Genomföra praktiskt arbete, dokumentera och rapportera resultat - Utveckla och genomföra utbildningar riktade mot medarbetare inom Kött och charkföretag.   Du kommer att vara placerad i Göteborg. Tjänsten är tillsvidare.