Ansökningstiden har passerat
Se alla av våra nuvarande
jobbannonser.
Ansökningstiden har passerat
ARBETSUPPGIFTER Handledning i tillagning och beredning av mat enligt livmedelsverkets rekomendationer, Matlagning från grunden tillsammans med gruppen som består av arbetstagare, praktikanter och personer som står utanför ordinarie arbetsmarknad.Vi strävar efter att använda ekologiska råvaror och närproducerat där så är möjligt.Dokumentation i olika verksamhetssystem. Processanvarig för Kvalitetsrådet Livsmedel. Handleda och initiera varierande arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet utifrån individuella förutsättningar.
KVALIFIKATIONER Kockutbildning, dokumenteringskunskaper i livsmedelshygien och HACCP, arbetslivserfarenhet gärna med pedagogiska inslag. Andra önskvärda meriter är erfarenhet av / kunskap om funktionsbegränsningar. Personlig lämplighet. Körkort erfordras. Du ska vara positiv och flexibel-ha intresse och engagemang för att arbeta med utvecklingsfrågor. Du ska ha hög social kompetens samt förmåga och vilja att se möjligheter. Vara en god lyssnare och förebild, kunna entusiasmera och "coacha" till personlig utveckling. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt ha en mycket god samarbetsförmåga och kunna vara en viktig kugge i ett starkt team.