Om Espresso House Bakery Som medarbetare på Espresso House Bakery ingår du i ett starkt team bestående av ett 30 tal kollegor. De som jobbar på vårt bageri är bagare, lager- och packningspersonal, platschef, produktionschef, kvalitetschef, HR, Inköp. Vi har 2 st produktionsflöde som delar bröd och bakverk i 2 avdelningar. Vi tillverkar ett 30 tal olika artiklar, arbetsdagarna innebär både natt och dagskift. Under 2017 kommer vi att producera bl a ca 700 000 st bröd, 250 000 st muffins och 50 000 st chokladbollar, bara för att nämna några av produkterna.
Vi söker en driven Kvalitetschef till vårt nya moderna Espresso House bageri i Arlöv
Du kommer få möjligheten att arbeta i en modern produktionsanläggning med nya fräscha lokaler/kontor samt vara med i en expansiv fas där vi kommer dubbla omsättningen inom 3 år. Med det kommer nya produktgrupper att lanseras och siktet är inställt på att vara marknadsledande inom vårt segment, så en spännande och utvecklande möjlighet medföljer.
Du kommer ha en nyckelfunktion då det gäller att säkra våra produkters kvalitet och säkerhet. Du bör vara flexibel för förändringar och har möjlighet att skifta fokus snabbt. Du ingår i bageriets ledningsgrupp och stöttar produktion och chefer genom att följa upp avvikelser, driva kvalitetsutredningar, förbättringsprojekt och kunskap.
Du leder det operativa och strategiska arbetet för avdelningen.
Arbetsbeskrivning
Du kommer arbeta verksamhetsnära med chefer, tekniker och övriga enheter. Kvalitetsavdelningen fungerar som en serviceenhet till produktionen. Du rapporterar direkt till platschef och ingår i bageriets ledningsgrupp. Du kommer att;
Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som kvalitetschef bör du ha god förmåga att driva, planera och strukturera arbetsuppgifter. Du har ett helikopterperspektiv och är van vid att jobba i en dynamisk miljö, och vet vad som krävs för att driva igenom förändringar samt få andra att följa ditt exempel. Du är en teambyggare och lyckas tillsammans med dina medarbetare.
Espresso House Bakery är i en expansiv fas och planerar att dubbla produktionen, varav du kommer vara en viktig nyckelperson i denna spännande fas. Därav ser vi att du inte är rädd för förändringar och trivs i en föränderlig miljö.
Tjänsten innebär mycket samarbete med övriga avdelningar och att fungera som en servicefunktion till produktionen.
Kvalifikationer
- Högskolexamen inom kemi, bioteknik, teknik el livsmedel el minst 5 års arbetserfarenhet av motsvarande arbete. - Meriterande om du har erfarenhet från industri/linjeproduktion - Har framgångsrikt utvecklat och förbättrat kvalitetsområdet med personalansvar - Mycket god kunskap om HACCP, FSSC och BRC el liknande livsmedelsstandarder - Erfarenhet från arbete inom kvalitetssäkring och/eller hygien i några år. - Engelska pratar och skriver du obehindrat. Känner du att ovan kvalifikationer stämmer överens på dig, och att du dessutom har ett stort bak- och mat intresse, då är du rätt person för jobbet!Ansökan Om du är intresserad av tjänsten, skicka CV och personligt brev till; katie.dobbs@espressohouse.se. Beakta att urval sker löpande och sista ansökningsdag är 2017-05-31.