KLS Ugglarps-hero-background

Kvalitetstekniker till vår anläggning i Kalmar


Ansökningstiden har passerat
Se alla av våra nuvarande jobbannonser.
KLS Ugglarps
Kalmar län, Sverige
Ansökningstiden har passerat

Tjänsten innebär kvalitetsarbete på anläggningen i Kalmar. Du kommer att arbeta nära den kvalitetsansvariga, men med mycket eget ansvar. I tjänsten ingår allt från att bedöma produktionslokaler och processer till att utforma HACCP-planer för nya produkter och att följa upp i produktionen. Det ingår också uppgifter såsom recepthantering och utformande av underlag för märkning. Utöver arbete lokalt i Kalmar kommer du att samarbeta med övriga inom kvalitetsgruppen om centrala kvalitetsfrågor.

På KLS Ugglarps anläggning i Kalmar finns slakt och styckning av nöt, gris och lamm samt förädling. KLS Ugglarps som arbetsplats, kännetecknas av snabb utveckling och variation i arbetet. Du får arbeta i en ung och dynamisk organisation med mycket driv. Inom företaget finns många anställda med en gedigen erfarenhet och mycket kunskap om kött och livsmedel. Du kommer att ha en viktig funktion i en stor organisation där det finns erfarna kollegor Vi ser gärna att du har en bakgrund inom livsmedelsbranschen, med kunskaper i mikrobiologi och kvalitetsarbete. Det är viktigt att du är har förmågan att själv driva frågor, har en god kommunikationsförmåga, är flexibel och kan hålla uppsatta tidsplaner.

Rekrytering sker löpande

Anställningsort är Kalmar. En del resor och övernattningar inom Sverige förekommer.

Du måste behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Högskoleutbildning inom livsmedel 

Grundläggande datorkunskaper är ett måste.

Inom KLS Ugglarps finns det en lång tradition av att producera svenskt kvalitetskött. Redan i början av förra seklet - år 1911 försåg Torsten Larsson, grundaren till slakteriet i Dalsjöfors, bygden med svenskt kött av högsta kvalitet. Med ett stort fokus på hållbar produktion utvecklar vi unika koncept i samklang med våra kunder. Genom ett långsiktigt och nära samarbete med våra leverantörer skapar vi en lönsam, effektiv och hållbar värdekedja.

Vår verksamhet som bedrivs i Kalmar, Hörby, Dalsjöfors och i Ugglarp utanför Trelleborg omfattar gris, nötboskap och lamm. Utöver det har vi även två charkfabriker, en i Billesholm och en i Malmö. Hos oss finns allt från styckningsdetaljer till färdiglagade produkter – enbart av svenskt kött från utvalda gårdar, så klart!

För ansökan och frågor kontakta:

Josefin Jönsson, Kvalitetschef

0765-46 00 07

JOSE@klsugglarps.se