Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!
Regionservice söker livsmedelstekniker till måltider.
Är du en person som brinner för att skapa en säker måltidsupplevelse för dina gäster, har service som ledstjärna och vill vara med och utveckla Region Sörmlands måltidsverksamhet. Har du en gedigen erfarenhet av att arbeta med matsäkerhet, så som utveckling av egenkontrollprogram och framtagande av rutiner, manualer och utbildningar samt kontrollera efterlevnad av densamma? Då kan du vara vår nya livsmedelstekniker inom måltidsverksamheten.
Regionservice är en smidig, flexibel och nytänkande serviceorganisation med stolta medarbetare, som tillsammans skapar värde för Region Sörmland.
Regionservice ska skapa förutsättningar för att uppfylla Region Sörmlands uppdrag på ett effektivt och ändamålsenligt sätt. Det gör vi genom att ha lyhördhet för och förstå våra kunders behov. Vi utvecklar och tillhandahåller stödtjänster av olika slag till Region Sörmlands alla verksamheter, politiken, patienter och besökare. Vi arbetar inom områdena; fastigheter och lokaler, inköp, löne- och fakturahantering, administration, informationshantering och verksamhetsnära service som måltider, transport, lokalvård och vårdnära service.
Måltider ingår i verksamhetsservice, som är en del av regionservice. Uppdraget för måltider är att ansvara för produktion och leverans av kvalitativt, god, säker och näringsriktig patient-, restaurang- och cateringmåltider samt driva caféer och butiker och konferensservice på Nyköpings lasarett, Mälarsjukhuset, Kullbergska sjukhuset samt Regionsjukhuset Karsudden.
I uppdraget ingår att utveckla den interna måltidsprocessen med tillhörande rutiner och system för att ge kostnadsmässiga, kvalitativa, affärsmässiga och administrativa fördelar till gagn för både den egna verksamheten samt hälso- och sjukvården.
Som livsmedelstekniker för måltider ansvarar du för att följa upp att Region Sörmland och måltidsverksamheten följer lagar och förordningar inom livsmedelshantering och märkning hela vägen från varumottagning till matgästen. Rollen innebär att utveckla egenkontrollprogram, HACCP, med tillhörande manualer, riktlinjer, utveckla och hålla i utbildningar inom matsäkerhet samt följa upp att verksamheterna följer upprättade rutiner.
Du förväntas ha dialog med, och jobba nära, våra medarbetare, chefer, interna enheter samt myndigheter. I rollen ingår även att ansvara för det kontinuerliga förbättringsarbete som utgår ifrån mätsäkerhetsrelaterade frågor och inkomna synergier.
Som person är du drivande, engagerad och har den känsla för struktur och systematik som krävs för en roll som denna. Du har integritet och är trygg i dig själv samt har en god kommunikativ förmåga.
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har:
Vi ser det som meriterande om du har:
Vi värdesätter personliga kompetenser samt goda referenser!
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.
Placeringsort: Nyköping eller Eskilstuna
Enhetschef Niklas Tranemyr, 073-866 93 40, niklas.tranemyr@regionsormland.se
HR-specialist Carina Brandtberg, 076-525 43 44, carina.brandtberg@regionsormland.se
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.
Kom och jobba hos oss på regionservice!
Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2022-12-11.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Se våra förmåner
Följ oss gärna på Facebook