Carolines Kök-hero-background

Produktionschef


Ansökningstiden har passerat
Se alla av våra nuvarande jobbannonser.
Carolines Kök
Ansökningstiden har passerat
Carolines Kök är störst i Sverige på färsk färdigmat med portionsrätter, pajer, gratänger och storpack för alla säsonger och levererar till kylavdelning, delidisk och matvagn. Maten lagas på samma fina råvaror som man köper i butiken och Carolines Kök samarbetar med alla stora kedjor inom dagligvaruhandeln. Carolines Kök söker nu en Produktionschef till att styra produktionen och ta en viktig roll i ledningsgruppen. ARBETSBESKRIVNING Som Produktionschef kommer du att ansvara för produktion, logistik och expedition både ur ett operativt, taktiskt och strategiskt perspektiv. Du kommer också att bli ansvarig för att planera befintligt produktion för att möta efterfrågan och optimera resurser så som personal, underhåll och maskiner. Samt ansvara för produktion, maskin och anläggningsperspektiv i företagets långsiktiga strategi, ex projektering av ny anläggning. Du får leda fyra mellanchefer och totalt en organisation med 60-tal anställda. Dina huvudsakliga ansvarsområden:
  • Chef- och ledaransvar för produktion, expeditionen och logistik
  • Övergripande ansvar för personalplanering, personaluppföljning och personalresurser. Både ur ett bemannings- och utvecklingsperspektiv
  • Ansvar för produktionens kostnadseffektivitet och produktivitet
  • Ansvar för att förbättra och upprätthålla kvalitén i produktionen i enlighet med gällande livsmedelslagar
  • Ansvar för underhållsavtal och löpande underhåll av befintlig maskinpark. Även ansvar för planering av maskininvesteringar, anskaffningsförslag samt genomförande av dessa
  • Ansvar effektiviseringar och optimering av logistiken, inklusive planering av distribution med egna bilar
  • Ansvar för processplanering och utveckling av dessa samt att kontinuerligt driva effektiviseringar i produktionen genom löpande förbättringsarbeten
  • Ansvar för arbetsmiljön i produktion, expedition och logistik
DIN PROFIL
  • Minst 5 års erfarenhet från arbete i ledande befattningar inom livsmedelsproduktion
  • Akademisk Ingenjörsexamen, fördjupning inom produktion och logistik är meriterande
  • Du är ansvarstagande för ditt område men också för helhetsaffären och besitter ett holistiskt synsätt
  • Du förstår, jobbar och leder med utgångspunkt i LEAN-filosofin. Dokumenterad utbildning inom LEAN är meriterande
  • Har en stor drivkraft att driva förbättringar och strukturera arbetet
  • Du tar egna initiativ, är systematisk, analytisk och arbetar långsiktigt
  • Ditt ledarskap är människonära och fast. Du är praktiskt lagd och beredd att när det behövs själv bli operativ
  • Visar respekt för andra människor, är öppen och ärlig, Samarbetsförmåga, kundorienterad och du tar ansvar för din egen utveckling
Vi ser fram emot din ansökan snarast då vi arbetar med löpande intervjuer. Ansök här