Produktionschef med ansvar för cheddar- och ädelosttillverkning
Kvibille mejeri är ensamma i Sverige om att tillverka ädelost och cheddar. Vi grundades 1926 och började tillverka Cheddar 1928 och Ädel 1932. Vi har bevarat vår tradition och vårt hantverk samtidigt som vi i dag använder modern teknik. Nu behöver vi förstärkas med en produktionschef. Är du redo för en utmaning och vill bli en av Arlas globala, framtida ledare? Då har vi en möjlighet för dig.
Utveckla personalen och verksamheten
Som produktionschef blir du ansvarig för cheddar- och ädelostillverkningen samt en viktig del i Kvibille mejeris och Arla Foods globala nätverk för produktionschefer. Du får bidra med din tekniska kompetens och sätta ambitiösa mål i vår osttillverkning. Dessutom får du den betydelsefulla rollen att skapa samband mellan verksamhetens vision, mission, strategi och värden i förhållande till avdelningens uppgifter. Som en naturlig del av ditt arbetssätt bidrar du till en god arbetsmiljö och säkerställer rätt organisation, kompetens och flexibilitet för att anpassa oss till en växlande marknad.
Resultatskapande ingenjör med social kompetens
Du är civil- eller mejeri-/livsmedelsingenjör alternativt teknolog, med minst fyra års erfarenhet som ledare inom mejeri eller livsmedelsproduktion. Det kombinerar du med ett dynamiskt ledarskap, en god social förmåga samt viljan att utveckla andra. Du brinner för att dela med dig av din passion för osttillverkningen till dina lokala och globala kollegor och du är mån om att fortsätta utvecklingen framåt och alltid söka förbättringsmöjligheter. Du har goda kunskaper i engelska och förstår även danska.
För att trivas i rollen som produktionschef behöver du vara social, ambitiös samt mål- och resultatinriktad. Dessutom har du en god kommunikationsförmåga.
Ansökan och kontakt
Din ansökan mailar du till
job@arlafoods.com märkt med ”4070914” senast 2014-10-12. Välkommen att kontakta Thelma Banzon, Site Director, 035-616 01 för mer information om tjänsten. Ange i ansökan var du har sett tjänsten. Intervjuer görs under ansökningstiden.