Produktutvecklingsavdelningen arbetar tvärfunktionellt mellan marknad och produktion med att utveckla, bedöma och implementera nya drycker och förpackningar. Avdelningen består av tre team inom dryck, förpackning och öl. Avdelningens övergripande och specifika syfte är att initiera, leda och koordinera produktutvecklingsprojekt från idé till genomförande och implementering på produktionsort. Gruppen jobbar utifrån varje individs specialkompetens och drar nytta av varandra för att skapa en optimal helhetslösning.
Uppdraget
I denna roll, som tillhör kategorin dryck, kommer du att driva produktutvecklingsprojekt från idé till genomförande och där agera specialist inom produktutvecklingens samtliga faser från idé till lansering. Tyngdpunkten i tjänsten kommer ligga på att projektleda och smakutveckla produkter kopplat till företagets mål och strategier. Detta betyder en djup förståelse för funktion och applikation av dryckens komponenter liksom inom områdena receptberäkning, laglighet, märkning och korrektur av etiketter. I tjänsten ligger även att administrera och genomföra riskbedömningar på råvaror till färdig produkt.
Du kommer ha stora kontaktytor både internt (Varuförsörjning, Marknad, Sälj samt dotterbolag) men även externt med leverantörer, branschorgan samt vetenskapliga organisationer.
I tjänsten igår resor till våra produktionsanläggningar i Grängesberg och Hällefors samt för besök hos leverantörer.
Din profil
Vi söker dig som är driven, kommunikativ och riktig klippa i samarbeten med andra för att framgångsrikt driva tvärfunktionella projekt. Du tänker utanför ramarna och är möjlighetsorienterad i de allt mer komplexa dryckesinnehållen vi hela tiden ställs inför. Avdelningen hanterar parallellt en mängd projekt vilket ställer krav på bra struktur och noggrannhet i arbetet.
Sista ansökningsdag: 16/09-2022, urvalet sker löpande
Tillträdesdag: Efter överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: 12 månaders vikariat
Placeringsort: Stockholm
För mer information om tjänsten: Adela Abasova, rekryteringsadministratör, adela.abasova@spendrups.se
Din ansökan
För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.
Varför använder vi urvalstestser?
Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.
Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.
Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.
Välkommen in!