Kiviks Musteri-hero-background

Samordnare med fokus på vintappning till Kiviks Musteri i Kivik


Ansökningstiden har passerat
Se alla av våra nuvarande jobbannonser.
Kiviks Musteri
Kivik
Ansökningstiden har passerat

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Vi har även ett besöksmål utanför Lund - Solnäs gård - med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 800 MSEK.

Vi söker en samordnare med fokus på vintappning

Våra goda produkter efterfrågas av allt fler, och vi förstärker därför vår hållbarhetsavdelning med en smaksäker samordnare! 

Om tjänsten
Som samordnare är du en viktig nyckelspelare som arbetar mellan produktutveckling, kvalitet, produktion och marknad för att säkerställa produkt-egenskaper och kvalitet. Du har helhetssyn på hela kedjan, från gröda till färdig vara. Tjänsten kommer huvudsakligen vara inriktad på vin, men andra områden kommer att omfattas. Initialt kommer en del av tiden spenderas på vårt driftslaboratorium, som ett studievikariat (ca 50%).

Dina arbetsuppgifter består främst av att säkerställa och implementera viner som vi fyller hos oss i Kivik eller på annan ort. Därför utvärderar du specifikationer och leverantörsunika dokument, uppdaterar interna och externa databaser, implementerar nya produkter vid fyllning och säkerställer korrekt märkning och smakprofil. Utöver detta är du en resurs för vårt driftslab och är behjälplig som stöd för interna frågor och projekt.

Du blir delaktig hela vägen från druva till fyllt vin och kommande vård. Detta kräver nära samarbete med flera olika funktioner och att du har den tekniska kunskapen som krävs, men också förmågan att strukturera arbetet och administrera.

Vem är du?
Som samordnare har du en utbildning till exempelvis gastronom eller livsmedelsingenjör med 1-2 års erfarenhet från arbete med kvalitetsbedömningar.   
Du är smaksäker och intresserad av dryck. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.

För att lyckas 
Som samordnare behöver du vara noggrann, effektiv och självgående- du får saker att hända. Du har ett intresse och fallenhet för administration. Naturligtvis gillar du all sorts dryck, allt från juice och fruktdryck till vin och cider. Du behöver även vara strukturerad och kunna hantera flera pågående projekt, ha lätt för att samarbeta och kommunicera med kunder och kolleger och vara trygg i dig själv.

Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor!

Tjänsten
Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% med placering i Kivik och med tillträde snarast.

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten kontakta Rickard Blom, rickard.blom@kiviksmusteri.se. Ansökan görs via vårt rekryteringssystem (för att säkerställa hantering enligt GDPR bla).

Om Kiviks Musteri
Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem!