Snellman Sverige AB en del av Snellman koncernen, Finlands största familjeägda företag inom kött, chark och färdigmat med ca 2 000 anställda samt omsätter årligen drygt 5 miljarder kronor. Koncernen inkluderar 10 bolag i Norden. Verksamheterna i Sverige driver starka varumärken såsom Carolines Kök, Mr Panini, Familjen Snellman samt Mush och Fodax.
På fabriken i Stockholm, som är arbetsställe för tjänsten, arbetar 70 personer och här tillverkas mer än 600 000 portioner mat varje månad.
Med över 100 centralt listade artiklar är Carolines Kök marknadsledande på paj och färdigmat på storpack i dagligvaruhandeln. Sortimentet finns även på flertalet av de ledande food-service grossisterna.
Dina ansvarsområden
Planera produktionen av färdigmat samt genomföra dagliga inköp av råvaror och material.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Erfarenhet och kvalifikationer
Du har gymnasial utbildning eller liknande praktisk utbildning samt har haft motsvarande arbetsuppgifter under minst ett år. Tidigare erfarenhet från livsmedelsindustri är meriterande men ej krav.
Du är lösningsorienterad och drivs av att det finns en affär i andra änden av produktionslinjen och bidrar till att den affären ska bli så bra som möjligt.
Som person är du engagerad, självgående, analytisk och strukturerad. Du utrycker dig med enkelhet både muntligt samt i skrift på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Arbetet utförs i nära samarbete med både externa och interna kollegor, vilket gör att du behöver ha en bra kommunikationsförmåga.
Anställning börjar med skolning i verksamhetens rutiner och system.
För mer information och ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående eller efter överenskommelse.
Provanställning 6 mån tillämpas.
Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta mikael.nilsson@carolineskok.se tel 070-795 40 08.
Ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk skickar du till: mikael.nilsson@carolineskok.se. Märk din ansöka med ”Produktionsplanerare 2023”.
Vi kommer göra löpande urval, sista ansökningsdatum är 31/10-2023.