Snellman Sverige AB-hero-background

Snellman Sverige AB/ Carolines Kök söker teamledare till livsmedelsproduktion eftermiddag/kvällsskift


Ansökningstiden har passerat
Se alla av våra nuvarande jobbannonser.
Snellman Sverige AB
Saltsjö-Boo, Stockholm
Ansökningstiden har passerat

Snellman Sverige AB en del av Snellman koncernen, Finlands största familjeägda företag inom kött, chark och färdigmat med ca 2 000 anställda och omsättning på ca 4,5 miljarder kronor. Koncernen inkluderar 10 bolag i Norden. Verksamheterna i Sverige driver starka varumärken såsom Carolines Kök, Mr Panini, Familjen Snellman samt Mush och Fodax. 

På fabriken i Stockholm, som är arbetsställe för tjänsten, arbetar 70 personer och här tillverkas mer än 600 000 portioner mat varje månad. 

Med över 100 centralt listade artiklar är Carolines Kök marknadsledande på paj och färdigmat på storpack i dagligvaruhandeln. Sortimentet finns även på flertalet av de ledande food-service grossisterna.

Inom koncernen är alla produktionsenheter certifierade mot GFSI standarder, i Sverige mot FSSC 22000. 

Dina ansvarsområden

Som teamledare i produktionen har du en viktig och stimulerande roll där du leder det dagliga arbetet så att det genomförs på rätt sätt utifrån satta rutiner samt uppfyller verksamhetens kvalitetsmål. Arbetet sker i samarbete med produktionschef och kvalitetschef. 

Du har god tidigare vana av att coacha, leda och motivera medarbetare.

I arbetsuppgifterna ingår även uppföljning och kontroll att processer, rutiner och instruktioner i produktionen.

Du arbetar med att identifiera förbättringsområden, skapar lösningar samt är med och implementera dessa i produktionen. 

Fokus ligger på att leda och säkerställa att produktionen fungerar väl under ditt skift men kan även innefatta att du arbetar operativt i produktionen vid t.ex. frånvaro eller i samband med inskolning av ny personal. 

Du ansvarar även för delar av hygienutbildningen i samarbete med kvalitetschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvar för kvällsskift i produktion
  • Coacha teamet så att arbetet sker enligt uppsatta rutiner
  • Bemanning och schemaläggning
  • Personalfrågor som uppkommer under skiftet
  • Säkerställa att kvalitetsmål uppnås och att processer baserade på kvalitetssystemet följs
  • Aktiv genomföra förbättringsarbete
  • Löpande kontrollarbete – dokumentationskontroll, hygienregler följs samt avvikelsehantering. Frisläppandekontroll.
  • Tillsammans med produktionsledning vidareutveckla och förbättra befintliga processer i produktionen för att nå ställda krav och ökad effektivitet
  • Deltar i systematiskt arbetsmiljöarbete i samarbete med skyddsombud

Erfarenhet och kvalifikationer

Du har minst 2 års erfarenhet från liknande arbete med ledarskapsansvar i livsmedelsproducerande företag. 

Fördel om du har livsmedelsteknisk utbildning eller liknande men det är inte ett krav. 

Vi lägger stor vikt på rätt inställning och personlighet. Du har lätt för att samarbeta med andra, är självgående och driven. Som person är du noggrann och strukturerad.

Du har ett stort engagemang för ditt jobb, är lösningsorienterad och drivs av att det finns en affär i andra änden av produktionslinjen och bidrar till att den affären ska bli så bra som möjligt.

Du utrycker dig med enkelhet både muntligt och i skrift på svenska. Ytterligare språk är meriterande.  

För mer information och ansökan

Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående eller efter överenskommelse.

Arbetstid eftermiddag/kväll, kl 14.00-23.00. 

Provanställning 6 mån tillämpas.

Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta richard.kovacs@carolineskok.se tel 072-306 75 30.

Ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk skickar du till produktionschef richard.kovacs@carolineskok.se

Vi kommer göra löpande urval, sista ansökningsdatum är 30 juni 2023.